A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Профорієнтаційна робота 2023 року стартує!

Дата: 21.02.2023 12:05
Кількість переглядів: 34

Відповідно до плану роботи Вознесенського професійного ліцею на 2022 – 2023 навчальний рік 31 січня 2023 року була проведена педагогічна рада  з порядком денним:

      1. Підведення підсумку проведеної профорієнтаційної роботи за 2022р.

      2. Обговорення Правил прийому до Вознесенського професійного ліцею на 2023 рік.

  3. Організація та проведення профорієнтаційної роботи на 2023 календарний рік.

З метою організації  та проведення профорієнтаційної роботи, виконання плану набору на 2023 календарний рік, департаментом освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації встановлено план прийому учнів на  2023 календарний рік в кількості  170 чоловік.

  Педагогічні працівники ділилися досвідом профорієнтаційної роботи з учнями шкіл. Заступник директора з НвихР  Усенко О.А. підготувала виступ «Профорієнтаційна робота: престижність професії», під час виступу  ознайомила присутніх із результатом працевлаштування випускників 2022 року, ознайомила присутніх зі складом приймальної комісії, консультаційним центром з профорієнтаційної роботи, було обговорено питання плану регіонального замовлення на підготовку кваліфікованих робітників на 2023 календарний рік. Майстри в/н розповіли про своє бачення  виконання плану  набору на 2023 календарний рік  педагогічним колективом ліцею. Практичний психолог Варивода К.І. провела анкетування з учнівським та педагогічним колективами ліцею щодо визначення думки  «Престижність обраної професії» та ознайомила педагогів із результатами анкетування. Старшим майстром ліцею Скляр Л.О. було запропоновано розробити по кожній професії буклети для проведення  профорієнтаційної роботи.

 

  Отже, всім працівникам Вознесенського професійного ліцею бажаємо успіхів у проведенні профорієнтаційної роботи.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень