A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Бути совісним означає…

Дата: 04.04.2024 12:07
Кількість переглядів: 16

      01.04. класними керівниками для здобувачів освіти проведена цікава година спілкування з елементами самооцінювання «Бути совісним означає…».

     Під час заходу класні керівники ознайомили учнів із традиціями доброчинності; формували  в учнів почуття чуйності, милосердя, вміння співчувати; виховували почуття відповідальності за свої вчинки, формування свідомого ставлення до людських чеснот, показ величі та краси добра, переконували, що добро - найвища людська цінність; переконували учнів у тому, що краще гірка правда, ніж солодка брехня. Класні керівники під час заходу використовували різноманітні  інтерактивні технології. Для вихованців були проведені цікаві методики: вправа «Совість – це…», розбір психологічних ситуацій, гра «Народ скаже, як зав’яже», під час якої учні читали українські прислів’я та пояснювали їх, творче завдання « Для чого людям потрібна совість?», психологічна пауза, психологічний тест «Тест на совість» тощо.

     Отже,  саме на совісних людях тримається порядок, мир та злагода і в нашому домі, і в нашій родині, і в країні, і взагалі у всьому світі. Які ми самі — такий і світ навколо нас.

    Прислухаймося до свого внутрішнього «я», щоб знайти там ознаки совісті та сумління — тих цінностей, без яких ніхто не може бути достойною, гідною людиною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень