A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Екологічна просвіта – обов’язок кожного громадянина!

Дата: 05.05.2023 12:42
Кількість переглядів: 18

       Мабуть, немає на планеті такого жителя, якого не хвилювала б тема екології.

  У рамках Декади екологічної просвіти 26 квітня викладачем хімії і біології Слєпєндяєвою О.В. та викладачем української мови та літератури Усенко О.А. проведена відкрита година роздумів у навчальній групі №12  ІІ курсу за темою: «Екологічна просвіта – обов’язок кожного громадянина». Під час заходу учні переглянули ролик «Сумереки цивілізації», написали вільне есе  «Що я можу зробити для збереження навколишнього середовища?», в якому висловили свою власну думку. Усі присутні обмінювалися думками щодо збереження навколишнього середовища від забруднення.

- Ми живемо у вік небаченого розвитку науки й техніки. Науково-технічна революція принесла із собою величезні блага для людини: з’явилися комфортабельні машини, надзвукові літаки, ракети, атомні електростанції, телевізори, комп’ютери тощо. Але за ці всі блага людство розплачується катастрофічним забрудненням природного середовища та страшними за своїми масштабами та наслідками техногенними катастрофами,– наголосили викладачі під час заходу.

Щоб вийти з екологічної кризи, що склалася на планеті, усім нам необхідно почати діяти. Кожен – на своєму місці, зі своїми можливостями, у доступних для себе масштабах має рятувати своє майбутнє і майбутнє своїх дітей та онуків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень