A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Короткострокові курси для дорослого населення з отримання часткових професійних кваліфікацій професії «Штукатур» за модулем «Виконання простого оштукатурювання поверхонь»

Дата: 06.12.2023 13:22
Кількість переглядів: 23

   З 05.12.2023 року на базі Вознесенського професійного ліцею розпочали роботу короткострокові курси для дорослого населення з отримання часткових професійних кваліфікацій професії «Штукатур» за модулем «Виконання простого оштукатурювання поверхонь». Слухачами короткострокових курсів стали 8 осіб, які пройшли конкурсний відбір та виявили бажання працювати в будівельній галузі.

   Після успішного завершення освітньої програми пройде кваліфікаційна атестація, за результатами якої буде видано сертифікат міжнародного зразка про отримання часткової професійної кваліфікації.

Курси організовано за сприяння Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

   Адміністрація Вознесенського професійного ліцею щиро вдячна всім особам, за сприяння яких стало можливим навчання слухачів на короткострокових курсах. Зокрема, заступнику директора департаменту освіти і науки Миколаївської обласної військової адміністрації Людмилі Комісаровій, спеціалістці з розвитку професійної освіти за ПРООН Валентині Смаль та Уряду Данії за фінансову підтримку та надану можливість в організації і проведенні курсів.

   Курси розпочалися з привітальних урочистостей директора ліцею Путієнка Сергія Павловича та адміністрації, звучання Гімну України, була оголошена хвилина мовчання за загиблими під час російсько-української війни.

   Заступник директора з НВР Попова Наталія Вікторівна ознайомила слухачів з програмою проведення курсів та режимом роботи.

  Слухачі відвідали майстерню будівельних професій, ознайомилися з обладнанням, інструментами та сучасними матеріалами, які були надані за сприяння ПРООН в Україні в межах Програми із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Уряду Данії.

Путієнко Сергій Павлович розпочав перший урок з «Охорони праці» професійно-теоретичної підготовки.

   Хай щастить, шановні слухачі !!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень