A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Поетапна кваліфікаційна атестація у групі № 19

Дата: 05.03.2024 13:57
Кількість переглядів: 20

Одним з найважливіших показників якості професійної підготовки здобувачів освіти є поетапна кваліфікаційна атестація, коли учні мають можливість показати свої знання та вміння, які вони здобули під час навчання у стінах освітнього закладу та при проходженні виробничої практики.

5 березня відбулася поетапна кваліфікаційна атестація у групі №19. Учні виконували комплексні теоретичні завдання на присвоєння професійної кваліфікації: лицювальник-плиточник 4-го розряду.

У ході виконання роботи учні аналізували способи установлювання та кріплення фасонних плиток;  способи облицьовування поверхонь натуральними матеріалами, описували технологічний процес ремонту підлог та заміни облицьовувальних плиток, вибирали обладнання та інструмент, формулювали правила охорони праці та безпеки праці при виконанні даних  робіт.

Під час проведення поетапної кваліфікаційної атестації учні показали достатній рівень знань та вмінь, які відповідають кваліфікаційній характеристиці лицювальника-плиточника 4-го розряду.

Вітаємо наших учнів з отриманням чергової професійної кваліфікації і сподіваємося на подальші їхні успіхи у навчанні та оволодінні професією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень