A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Вічна пам'ять герою, що поклав життя за Україну...

Дата: 28.02.2024 14:09
Кількість переглядів: 26

 

   ВАЖКА ВТРАТА...ПЕКУЧИЙ БІЛЬ... КЛЯТА ВІЙНА ЗАБРАЛА ТАКЕ МОЛОДЕ ЖИТТЯ ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця, старшого  солдата, випускника Вознесенського професійного ліцею 2020 року, який боронив  українську землю від російського окупанта – Фоменка Миколу Миколайовича, 11.04.2002 року народження

   Микола навчався за професією «Електрозварник ручного зварювання; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах» та отримав диплом кваліфікованого робітника. Микола запам’ятався педагогічному колективу ліцею гарним учнем, щирою, чесною, порядною та відвертою людиною, який здатен був прийти на допомогу завжди. Микола був активним учасником учнівського самоврядування групи та ліцею, займався спортом, брав участь у спортивних змаганнях міста та області.

   Микола був призваний на військову службу  під час мобілізації, був відданий військовій присязі на вірність українському народу, мужньо виконував військовий обов'язок, стояв на захисті своєї країни  та вірив у перемогу.

   На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Ми всі мусимо бути сильними, щоб відплатити за кожне втрачене життя і повернути загарбані ворогом території.

    Вічна пам’ять Миколі та всім, хто поклав життя за Україну!  
Колектив ліцею висловлює співчуття родині і близьким загиблого.

    Світла пам’ять про Миколу назавжди залишиться у наших серцях.
    Вічна слава українському воїну, який захищав Батьківщину та кожного з нас!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень