A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Відкритий урок з геометрії «Піраміда»

Дата: 06.12.2019 14:13
Кількість переглядів: 305

В рамках тижня математики і фізики та з метою проходження атестації у 2020 році викладач математики і фізики Мартинова Наталія Василівна для учнів групи № 93 ІІ курсу провела відкритий урок «Піраміда».

Мета уроку - формування  компетентностей:

предметна- повторити, поглибити та систематизувати знання про піраміду, теорему про площу бічної та повної поверхні піраміди; виробити навички і вміння розв’язувати компетенто спрямовані задачі, використовуючи властивості піраміди;

математична- будувати і досліджувати найпростіші математичні моделі реальних об’єктів  за допомогою отриманих геометричних знань про піраміду, розвивати логічне мислення, просторову уяву;

інформаційно-числова- визначати достатність даних для розв’язання задач;

спілкування державною мовою- чітко, лаконічно та зрозуміло формувати думку;

соціальна та громадянська- виховувати вміння працювати в колективі, відстоювати свою точку зору;

уміння навчатися продовж життя- відбирати й застосовувати  потрібні знання, виховувати пізнавальну активність, самостійність, наполегливість у досягненні мети.

Тип уроку: застосування знань, умінь та навичок.

Учні на уроці працювали з навігатором уроку, зображеннями трикутної, чотирикутної пірамід, використовували  картки з завданнями для роботи у групах. Учень Гудзікевич Володимир підготував випереджувальний навчальний проект на тему ,,Піраміда навколо нас“. Учні за допомогою пластиліну та дерев’яних палочок створювали піраміди своїми руками.

Використання  навчальних ігор сайту Learning Apps, матеріалів Google-додатку  Classroom робили роботу учнів на уроці ціковою і повчальною.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень