A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Виховуємо громадянина – патріота України!

Дата: 07.11.2022 14:18
Кількість переглядів: 49

    Національно-патріотичне виховання є головним чинником у формуванні  світогляду молодої людини. Питання патріотичного виховання молоді знаходиться в центрі уваги держави. Велика роль у процесі формування патріотизму у молодого покоління належить саме бібліотекам навчальних закладів.

    Бібліотека Вознесенського професійного ліцею має багатий арсенал різноманітних форм і методів роботи, які були використані під час проведення Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек у рамках проведення Міжнародного місячника шкільної бібліотеки під гаслом: «Виховуємо громадянина  - патріота України!».

   Протягом жовтня місяця ліцеїсти взяли участь у цікавих та змістовних заходах, а саме: годині спілкування  «З греків у козаки: довгий шлях Конституції України», уроці патріотизму «Осяяний мужністю кожен їх крок» (присвяченого захисникам «Азовсталі»), літературній вікторині «Шляхами козацької слави», виховній годині «Згадаємо всіх поіменно…» ( до Дня вигнання фашистських загарбників з території України у ІІ Світовій Війні). Запам’ятався мешканцям гуртожитку патріотичний захід  «Герої для нас як приклад…» (до Дня захисників та захисниць України), під час якого учні малювали малюнки  та писали листи – побажання, які були передані  захисникам та захисницям України.

   Саме бібліотека ліцею, що має високий духовний та інтелектуальний потенціал, володіє безцінними книжковими скарбами, може здійснювати значний вплив на формування патріотичного світогляду учнів. 
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень