A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Всеукраїнська Школа Онлайн

Дата: 14.11.2021 16:56
Кількість переглядів: 94

    В рамках інформаційної компанії «Місяць цифрової грамотності» проходить реєстрація на платформу "Всеукраїнська Школа Онлайн». Прохання викладачам загальноосвітніх предметів  зареєструватися на даній платформі. В подальшому ЇЇ можна використовувати в освітньому процесі.

  • Всеукраїнська школа онлайн — це платформа для дистанційного та змішаного навчання учнів 5-11 класів та методичної підтримки вчителів.
  • Платформа містить відеоуроки, тести та матеріали для самостійної роботи з 18 основних предметів: українська література, українська мова, біологія, біологія та екологія, географія, всесвітня історія, історія України, математика, алгебра, алгебра і початки аналізу, геометрія, мистецтво, основи правознавства, природознавство, фізика, хімія, англійська мова та зарубіжна література.
  • Діти зможуть користуватися платформою як для навчання під час карантину, так і для ознайомлення з темою, яку пропустили у школі через хворобу або з інших причин. Для вчителів розроблені рекомендації для проведення змішаного та дистанційного навчання за допомогою навчальних матеріалів платформи.
  • Увесь навчальний контент відповідає чинним державним освітнім програмам, а його якість перевірена Українським інститутом розвитку освіти.

Посилання на реєстрацію на платформу "Всеукраїнська Школа Онлайн» знаходиться ТУТ.

Платформа «Всеукраїнська школа онлайн» (ВШО) відтепер доступна у вигляді мобільного застосунку. Школярі 5-11 класів, саме на них розрахований контент проекту, зможуть навчатися у зручному форматі. Адже, за результатами дослідження Державної служби якості освіти, 89,3% учнів для дистанційного навчання використовують саме смартфони.

Застосунок ВШО — це повноцінний інструмент для зручного навчання з мобільних пристроїв, орієнтований передусім на школярів. У ньому є доступ до всіх курсів і матеріалів, розміщених на платформі. Також учні можуть брати участь в обговореннях та комунікувати зі своїми однокласниками. Можливості застосунку будуть поступово розширюватися.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень