A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Вклоніться, люди, вчителю своєму!

Дата: 05.10.2021 11:29
Кількість переглядів: 81

Учителю!  Ти - вогник у житті,

Ти той маяк, що вказує дорогу,

Надійний берег в нашому бутті

Хто, як не ти, розвіє всю тривогу?

 

    Першого жовтня  у святково оформленій аудиторії зібралися працівники ліцею  з нагоди свята День вчителя , відзначення 46-ї річниці  з дня відкриття Вознесенського професійного ліцею та 81-ї річниці утворення системи професійно-технічної освіти, щоб побажати один одному творчих успіхів на нелегкій педагогічній ниві, гарних учнів, терпіння, нових звершень і досягнень.  Путієнко Сергій Павлович, директор ліцею звернувся до кожного працівника із  найкращими побажаннями.

    «Першого жовтня люди всього світу відзначають День ветеранів праці, тому сьогодні ми шануємо тих, хто сьогодні з нами пліч-о-пліч працюють, виховують, навчають дітей – це викладачі, майстри в/н, працівники  ліцею», - з цими слова звернулася заступник директора з НВихР  Усенко О.А. до присутніх.

     Ведучі заходу представили ветеранів  праці, які віддали багато років улюбленій справі, і сьогодні залишаються працювати у ліцеї та  передають свій життєвий досвід, знання і вміння молодому поколінню.  

     Присутні  на заході переглянули презентацію «Нам сьогодні 46!». Здобувачі освіти привітали присутніх віршами та піснею «Мій рідний учитель». 

 

Сьогодні славимо ми учителів,

Сподвижників і мрійників, поетів,

Синів і дочок нашої землі,

Людей душі високих злетів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень