A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Пам'ять про вас збережуть обеліски

Дата: 25.03.2019 11:40
Кількість переглядів: 347

(до 75-ї  річниці вигнання фашистських окупантів з території м. Вознесенська)

 З метою громадянського та патріотичного виховання молоді Вознесенського професійного ліцею, привиття любові до рідного краю, відзначення 75 –ї річниці вигнання фашистських окупантів з території міста Вознесенська та вшанування пам’яті загиблих воїнів у роки ІІ Світової війни у Вознесенському професійному ліцеї проведено тиждень патріотичного виховання та організовано навчально-виховні заходи  щодо відзначення 75-ї  річниці вигнання фашистських окупантів з території міста Вознесенська.

      В навчальних групах ВПЛ були проведені виховні години, присвячені 75 – річниці  вигнання фашистських окупантів з території міста Вознесенська та Миколаївської області. Бібліотекарем ліцею Орлевою Т.П. проведено годину пам’яті на дану тему. Була організована зустріч ветеранів ІІ Світової війни з активістами пошукової групи «Пам’ять». Кожна учнівська  група підготувала  стіннівки на тему  «75 років визволення Вознесенська від фашистських окупантів».

     Учні ВПЛ стали учасниками мітингу – реквієму, вахти пам’яті біля пам’ятника гвардії капітана, Героя Радянського Союзу – Осадчого Олексія Антоновича та покладання квітів до підніжжя пам’ятника.

     З  вступним словом перед учнями ліцею та представниками громадськості м. Вознесенська  виступив Путієнко С.П.,  директор Вознесенського професійного ліцею. Про події 75-річної давнини  розповів викладач історії України Соколовський Б.Б.. Ліцеїсти з цікавістю слухали  виступаючих. У скорботі схилили голови під час хвилини мовчання, прониклися повагою та вдячністю  до героїв – визволителів рідного міста Вознесенська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень