A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Участь в 14-й Всеукраїнській благодійній акції «Серце до серця»

Дата: 11.05.2019 12:17
Кількість переглядів: 227

Доброта і милосердя — як два крила,

на яких три­мається людство

Ще  з древньоруських часів бла­годійність була в традиціях нашого народу. Цілком природним і закономірним вважалося допомогти знедоленому, нещасному, поділитися шматком хліба, дати притулок бездомно­му, допомогти старому, немічному, захистити скривдженого, врятувати хворо­го чи каліку.

На підтримку Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», який 13 років поспіль проводить акції, з метою збору коштів для хворих дітей, учнівський та педагогічний колективи Вознесенського професійного ліцею з готовністю  долучилися до проведення 14-ої Всеукраїнської благодійної акції  «Серце до серця», яка тривала з 1 по 30 квітня 2019 року з метою закупівлі кардіологічного медичного обладнання  для дитячих лікарень України.

Протягом квітня колективом ліцею було зібрано кошти у розмірі 1087 грн. 50 коп. Зібрану суму перераховано на рахунок  Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця». На них буде закуплено кардіологічне медичне обладнання та безкоштовно передано для користування в Миколаївську обласну дитячу лікарню. Сподіваємося, що наші кошти допоможуть хворим дітям одужати.        

Бути добрим і милосердним легко, коли твоя доброта і милосердя йдуть від самого серця. Треба менше говорити про добро, а просто постійно його творити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень