A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Ліцеїсти за здоровий спосіб життя!

Дата: 16.04.2021 18:04
Кількість переглядів: 86

    З  метою  збереження здоров'я учнів, недопущення розповсюдження та вживання наркотиків, алкоголю серед учнівської молоді, формування у підлітків особистої відповідальності за власне життя, профілактики ризикованої поведінки, орієнтація учнівської молоді на здоровий спосіб життя та толерантне ставлення до людей, що живуть з ВІЛ/СНІД  та у зв’язку із складною епідемічною ситуацією в  Миколаївській області по захворюванню на COVID-19 та його поширення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до свого здоров’я та здоров’я оточуючих у Вознесенському професійному ліцеї в умовах дистанційної форми навчання був проведений Тиждень  збереження здорового способу життя учнівської молоді до Всесвітнього Дня здоров’я. Протягом тижня були проведені наступні заходи:

  • година спілкування (дистанційно) на тему: «Чи є місце шкідливим звичкам у моєму житті ?». Надіслано здобувачам освіти у мережу VIBER- рекомендації щодо бережливого ставлення до свого здоров’я, відеоролики.
  • бесіда «Шкідливі звички геть» (бібліотекар Орлева Т.П.);
  • урок здоров'я на тему: «Чи є місце шкідливим звичкам у моєму житті?» (07.04.2021 до Всесвітнього Дня  здоров’я  вихователем гуртожитку Кіпер Р.О.);
  • флешмоб «Будь завжди здоровим!» (7 квітня, заст. дир.з НВихР Усенко О.А., вихователем гуртожитку Кіпер Р.О.);
  • тренінг для мешканців гуртожитку на тему: «Бути обізнаним – бути захищеним» (практичний психолог Варивода К.І.).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень