A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

«Золотий голос» Вознесенського професійного ліцею!

25 квітня 2019 року на базі Миколаївського державного будинку художньої творчості  відбувся обласний конкурс патріотичної пісні «Червона троянда» серед вихованців закладів професійної (професійно-технічної) освіти. У конкурсі взяла участь учениця групи № 95 І курсу Корнієнко Валентина, яка посіла ІІІ місце та стала призером даного конкурсу. Протягом навчального року Валентина радує своїм природнім талантом до співу не тільки учнів, педагогів, працівників ліцею, батьків, але бере участь і у загальноміських заходах Вознесенська.

08:34 04.06.2019

Нам не треба війни, не треба – Ми за спокій і мир на Землі.

  З метою громадянського та військово - патріотичного виховання молоді ліцею,  відзначення у 2019 році в Вознесенському професійному ліцеї 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, вшанування пам’яті загиблих воїнів Другої світової війни, виховання шанобливого ставлення та поваги до ветеранів війни, Героїв сьогодення у Вознесенському професійному ліцеї проведені різноманітні заходи, а саме:                                                           

12:23 11.05.2019

Відкритий урок викладача Попової Н.В.

28 лютого 2019 року Попова Наталія Вікторівна, викладач професійно-теоретичного навчання професії Секретар керівника (організації, підприємства, установи); Оператор комп’ютерного навчання, провела відкритий урок з предмету «Комп’ютерні технології» за темою уроку: «Програми-архіватори та робота з ними».

13:35 20.03.2019

Жіночий день – жіночий волейбол

Відсвяткувати Міжнародний жіночий день можна по-різному. Зустріччю між командами Вознесенського коледжу та Вознесенської ДЮСШ розпочався турнір з волейболу серед жіночих команд, присвячений Міжнародному дню 8 березня. У турнірі також взяла участь наша команда Вознесенського професійного ліцею, здобувши перемогу над командою  командою села Новогригорівки.

13:35 20.03.2019

Слава вам, Герої Небесної Сотні!

У Вознесенському професійному ліцеї проведено Тиждень громадянського виховання з відзначення 20 лютого 2019 року Дня Героїв Небесної Сотні з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об'єктивної інформації про доленосні події в Україні на початку XXI століття, а також вшанування  мужності та подвигу Героїв Небесної Сотні,  які  у  лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави, її європейського вибору.

10:31 25.02.2019

Ліцейна родина – історії краплина!

11 лютого 2019 року у Вознесенському професійному ліцеї відбулися урочистості, присвячені випуску учнів групи № 92 ТО і отриманню дипломів кваліфікованих робітників. У цей незвичайний і урочистий день попрощалася з рідним ліцеєм учнівська молодь ліцею.  

10:25 25.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень