A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Удосконалюємо комп’ютерну грамотність

          21 листопада 2018 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області на базі Вознесенського професійного ліцею проведене засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О області, що здійснюють підготовку кваліфікованих робітників з професій енергетичного профілю, за темою «Використання інформаційно-комунікаційних технологій для підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників із енергетичних професій».

10:22 27.11.2018

Рада гуртожитку – орган самоврядування в гуртожитку

На початку навчального року в нашому гуртожитку були проводені загальні збори для його  мешканців. На одних із зборів, у жовтні місяці, було обрано нову Раду гуртожитку. Після зборів було проведено чергове засідання учнівського самоврядування в оновленому складі. На засіданні були присутні: директор Путієнко С.П. та заступник з навчально-виховної роботи Усенко О.А. Першим питанням засідання були вибори голови Ради гуртожитку ВПЛ та розподіл всіх її членів за секторами.  Головою Ради гуртожитку більшістю голосів була обрана Мещерякова Катерина, учениця 1 курсу. Під час проведення засідання було розглянуто декілька організаційних питань, в тому числі і планування роботи учнівського самоврядування на поточний навчальний рік.

14:23 09.11.2018

Осінній ярмарок

     5 листопада у Вознесенському професійному ліцеї проходило свято «Осінній ярмарок».

13:13 09.11.2018

28 жовтня – День визволення України від фашистських загарбників

     З метою гідного відзначення  74-ї річниці визволення України  від фашистських загарбників, вшанування  ветеранів Другої світової війни та борців за незалежність України в період Другої світової війни, увічнення пам’яті загиблих та збереження традицій старших поколінь, громадянського та патріотичного виховання молоді ліцею, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві у Вознесенському професійному ліцеї був проведений Тиждень військово-патріотичного виховання.

09:27 09.11.2018

Хеллоуїн

У кожної країни свої традиції. Скільки країн - стільки і звичаїв. 31 жовтня організатори свята  запросили  всіх ліцеїстів  на одне з найважливіших свят, яке відзначають в англомовних країнах - "Переддень дня всіх святих", або "Хеллоуїн". Його назва походить від словосполучення "holy evening" - "святий вечір" - це один з найбільш улюблених і веселих свят у США і Великобританії. Він виник багато століть тому в Ірландії і Шотландії. Тільки в цю ніч нечисть володіє силою і можливістю використовувати її скрізь. Люди вважали, що з допомогою чарівництв  вся нечисть влаштовувала у цю ніч грандіозний шабаш. Ведучі розповіли  про деякі традиції цього свята і запросили присутніх до активної участі у конкурсах. Дійовими особами свята були  відьми-ведучі, відьми - учасниці, ворожка, глядачі в маскарадних костюмах, які проводили конкурси. Учасники конкурсів були нагороджені призами та подарунками, було обрано кращий чоловічий та жіночий костюм. Святковий вечір закінчився дискотекою.

09:27 09.11.2018

Семінар-нарада з представником управління Держпраці

06 листопада 2018 року Глуховський О.В., заступник начальника відділу нагляду в АПК, СКС управління Держпраці у Миколаївській області, провів семінар-нараду з керівниками та працівниками Вознесенського професійного ліцею щодо стану травматизму у закладах та установах соціально-культурної сфери. Оговорювалися також важливі питання щодо дотримання правил охорони праці під час організації нвчально-виховного процесу у Вознесенському професійному ліцеї.

10:42 06.11.2018

Учні ліцею на виробничій практиці

      Учні групи №91 по професії опоряджувальник будівельний проходять виробничу практику на сучасному підприємстві ТОВ «ІВЕКО-БУД» (об’єкт Вознесенської лікарні). Використовуючи сучасні виробничі технології учні за допомогою новітніх будівельних матеріалів  набувають навичок опоряджувальних робіт, а саме: підготовка стін під лицювання та фарбування стін,  укладання теплоізоляційного матеріалу, утеплення фасаду.

12:57 31.10.2018

Екологічна акція «Посади дерево, кущ, квітку»

     17 жовтня 2018 року відбулася екологічна акція в нашому рідному ліцеї. Спільними зусиллями педагогів, батьків та учнів були висаджені на території ліцею саджанці дерев, кущів і квітів.

12:14 23.10.2018

Хай буде мир віднині і довіку!

У Вознесенському професійному ліцеї проведено  Тиждень громадянського виховання. Всі заходи проводилися в рамках Всеукраїнської освітньої акції  з метою відзначення 21 вересня Міжнародного Дня Миру.

13:25 01.10.2018

Засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології

20 вересня 2018 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Миколаївській області  на базі Вознесенського професійного ліцею проведено засідання обласної методичної секції викладачів хімії та біології закладів професійної (професійно-технічної) освіти «Формування предметних і ключових компетентностей за новими програмами. Шляхи отримання очікуваних результатів навчально-пізнавальної діяльності учнів».

10:22 01.10.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень