A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Ліцей завжди родинно зустрічає гостей!

 14 квітня 2021 року з робочим візитом до Вознесенського професійного ліцею завітали заступник голови Миколаївської облдержадміністрації  Трайтлі Олександр Олександрович, депутат Миколаївської обласної ради Табунщик А.В. та заступник директора департаменту освіти і науки Комісарова Л.О..

18:16 16.04.2021

Ліцеїсти за здоровий спосіб життя!

    З  метою  збереження здоров'я учнів, недопущення розповсюдження та вживання наркотиків, алкоголю серед учнівської молоді, формування у підлітків особистої відповідальності за власне життя, профілактики ризикованої поведінки, орієнтація учнівської молоді на здоровий спосіб життя та толерантне ставлення до людей, що живуть з ВІЛ/СНІД  та у зв’язку із складною епідемічною ситуацією в  Миколаївській області по захворюванню на COVID-19 та його поширення, формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до свого здоров’я та здоров’я оточуючих у Вознесенському професійному ліцеї в умовах дистанційної форми навчання був проведений Тиждень  збереження здорового способу життя учнівської молоді до Всесвітнього Дня здоров’я. Протягом тижня були проведені наступні заходи:

18:04 16.04.2021

Екологічна акція «Посади дерево, кущ, квітку!»

В рамках Місячника екологічної просвіти 05 квітня 2021 року відбулася екологічна акція в нашому рідному ліцеї. Спільними зусиллями педагогів та учнів були висаджені на території ліцею саджанці дерев, кущів і квітів.

18:19 05.04.2021

Місячник боротьби з туберкульозом та збереження здорового способу життя учнівської молоді

     З метою збереження здоров'я учнів, недопущення розповсюдження  інфекції, пов’язаної з туберкульозом, вживання наркотиків, алкоголю серед учнівської молоді, формування у підлітків особистої відповідальності за власне життя, профілактики ризикованої поведінки, орієнтація учнівської молоді на здоровий спосіб життя  у Вознесенському професійному ліцеї у березні 2021 року проведено Місячник  боротьби з туберкульозом та збереження здорового способу  життя учнівської молоді. Під час Місячника боротьби з туберкульозом були проведені наступні виховні заходи:

16:16 01.04.2021

День правових знань у Вознесенському професійному ліцеї

     25 березня був проведений День правових знань в рамках Комплексного плану спільної роботи Вознесенського професійного ліцею з відділом сектору ювенальної превенції по покращенню правового виховання та профілактиці правопорушень учнів на 2020-2021 навчальний рік.

08:13 26.03.2021

24 березня 2021 р. – 77-а річниця з Дня визволення Вознесенська від німецьких окупантів

   Вже 77 років пройшло з того березневого дня, коли прийшов довгоочікуваний мир на землю Вознесенщини. Це була перемога зі сльозами на очах. Це були сльози радості і одночасно сльози горя.

13:26 24.03.2021

Патріотичний челендж "Героїв подвиги безсмертні: пам'ятаємо, славимо, вшановуємо!"

24 березня вознесенці відзначають день звільнення міста. Це особлива дата в нашій історії. Це не тільки визволення від окупантів, але й день пам'яті за загиблими у Другій світовій війні, день вшанування тих, хто мужньо відстояв нашу землю від ворогів. Ніколи не померкне мужність і героїзм людей, що захищали Вітчизну й відстояли мир в роки Другої Світової війни. Особливого значення цей історичний приклад набуває сьогодні, коли на території нашої держави ведуться бойові дії.

11:53 24.03.2021

Тиждень Шевченкової мудрості!

     У Вознесенському професійному ліцеї з 09.03 по 12.03.2021р.  проведено  Тиждень Шевченкової мудрості, присвячений 207 - й річниці  з Дня народження видатного українського поета, письменника, художника Тараса Григоровича Шевченка з метою вшанування  пам’яті Великого Кобзаря, дослідження життєвого і творчого шляху Т.Шевченка, виховання активної  громадянської життєвої позиції, почуття патріотизму, поваги до життєвого подвигу Кобзаря.

19:35 21.03.2021

Збережи історію України!

     З нагоди відзначення Дня українського добровольця та з метою подальшого зміцнення патріотичного духу в учнів, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань, популяризації подвигу захисників  України у зоні проведення Антитерористичної операції, підвищення формування військово-патріотичного виховання молоді ліцею та піднесення престижу військової служби в ім’я інтересів Вітчизни у Вознесенському професійному ліцеї були проведені наступні заходи:

19:25 21.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень