A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Вознесенський професійний ліцей

Новини

Дата: від до Скинути

Літературно-поетична година «Небесна Сотня. У нашій пам’яті вони на завжди залишились»

   Вже 10 років відділяють нас від буремних подій , що відбувалися у лютому 2014 року. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли наш народ  продемонстрував свій європейський вибір, гідність, своє прагнення до свободи і незалежності.

13:16 22.02.2024

Співпраця ВПЛ з мобільною бригадою соціально – психологічної допомоги

21 лютого 2024 року  на базі Вознесенського професійного ліцею для педагогів  проведено заняття  «Запобігання домашньому насильству та гендерно зумовленому насильству»  Заїкою Ганною Олександрівною, координатором мобільної бригади соціально – психологічної допомоги та  Жовнером Євгеном Олександровичем. Фахівці мобільної бригади ознайомили присутніх із корисними контактами допомоги у випадку домашнього та/ або гендерно зумовленого насильства та алгоритмом дій у випадку домашнього насильства. Педагогам були роздані інформаційні буклети для виховної роботи із здобувачами освіти закладу. Дякуємо за співпрацю!

13:08 22.02.2024

Випуск групи № 20 професії Електрозварник ручного зварювання; Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах

   Зварник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи залежить багато чого: довговічність та стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Важко назвати такий сегмент виробництва, де б не застосовувалася праця зварника.

09:13 19.02.2024

День Єднання

      День Єднання – це свято в Україні, встановлене 16 лютого 2022 року Указом Президента України. Споконвічною мрією українців було об'єднання розрізнених частин України в межах однієї держави.

09:08 19.02.2024

Відеоролик «Світ професій: праця та покликання»

Профорієнтаційна робота -  один із основних напрямків у педагогічній діяльності нашого закладу. Від професійного, творчого та креативного підходу педагогів ліцею залежить виконання плану регіонального замовлення кваліфікованих робітників.

13:09 14.02.2024

Засідання педагогічної ради за темою: «Профорієнтація у сучасних реаліях: маркери правильного вибору професії»

   У Вознесенському професійному ліцеї 13 лютого 2024 року проведено засідання педагогічної ради за темою: «Профорієнтація у сучасних реаліях: маркери правильного вибору професії».  Путієнко С.П., директор  ліцею ознайомив членів педагогічної ради із правилами прийому до Вознесенського професійного ліцею на 2024 рік.  Усенко О.А., заступник директора з НВихР  акцентувала увагу на  організації та проведенні профорієнтаційної роботи, як  пріоритетному завданні педагогічного колективу.  Попова Н.В., заступник директора з НВР ознайомила з новою інтегрованою професією «Секретар керівника (організації, підприємства, установи); Адміністратор; Діловод».

11:31 14.02.2024

Благодійна акція зі збору пластикових кришечок «І воякам ЗСУ допомагаємо, і екологію зберігаємо!»

Педагогічний та учнівський колективи, батьківська громадськість Вознесенського професійного ліцею постійно бере участь у благодійній акції зі збору пластикових кришечок «І воякам ЗСУ допомагаємо, і екологію зберігаємо!». Метою заходу є збір пластикових кришечок для протезування воякам Збройних сил України. Сьогодні зібрані пластикові кришечки були передані волонтерській групі Наталії Ануфрієвої у місті Вознесенську. Наближаємо перемогу і продовжуємо волонтерську роботу!

10:28 12.02.2024

Учні І курсу опановують нову будівельну професію

Професія «Штукатур» займає особливе і дуже помітне місце серед інших будівельних професій. На сьогодні вона користується попитом на ринку праці і є дуже затребуваною. Штукатур - це перший фахівець, від якості роботи якого залежить естетичний вигляд будинку. Розмір заробітку штукатура залежить від його кваліфікації. Отже, можна сміливо стверджувати, що у професійного штукатура робота буде завжди.

10:20 12.02.2024

Соборність України – соборність наших душ!

   З метою відзначення 105-річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання громадянського виховання учнів,виховання патріотизму,відданості країні У Вознесенському професійному ліцеї проводився Тиждень громадянського та патріотичного виховання під гаслом: «Соборність України – соборність наших душ». Протягом тижня проводилися наступні заходи:

13:56 31.01.2024

Сказати хочу стільки та мовчу… Я в пам’яті запалюю свічу

   З метою вшанування пам’яті загиблих жертв Голокосту в Україні, просвітницької роботи, ознайомлення учнів із трагічними сторінками історії та вшанування пам’яті загиблих жертв Голокосту в Україні у Вознесенському професійному ліцеї проведені наступні заходи до Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту та заходів з відзначення 79-ї річниці звільнення нацистського концтабору міста Освенціум:

13:51 31.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень